Over ons

De directie van Import4You is al zeer lang actief in de logistieke sector in China en verzorgt het logistieke proces voor bedrijven zoals C&A, Jack & Jones, WE fashion en tientallen anderen soortgelijke bedrijven. Door de expertise en ervaring weet je dat jouw waardevolle producten in goede handen zijn.

We verzorgen het gehele import- en exportproces voor je, van de leverancier in China tot aan jouw deur. Laat het zware werk aan ons over, zodat jij je kunt focussen op andere aspecten binnen jouw onderneming. Wij hebben contracten met verschillende luchtvaartmaatschappijen en rederijen. Door het hoge volume wat wij wekelijks verzenden kunnen wij jou gegarandeerd de scherpste tarieven aanbieden. Daarnaast biedt dit ook zekerheid. Onze ruimte op het vliegtuig en het schip is namelijk gegarandeerd waardoor vertragingen tot een minimum beperkt worden.

Klantenservice staat bij ons centraal en wij trachten ernaar om al onze klanten binnen 30 minuten te voorzien van een antwoord via onze livechat of per e-mail. In de huidige wereld van E-commerce is het zeer belangrijk om snel te kunnen schakelen. Voor de uitlevering van jouw goederen hebben wij meer dan 125 vrachtwagens ter beschikking waardoor wij jouw goederen vanuit voorraad binnen 24 uur op bestemming kunnen leveren.

 

Oprichter & CEO van Import4You
Thierry

Ik ben Thierry, woonachtig in Vught, 32 jaar oud en heb al meer dan 15 jaar ervaring met de Chinese economie en cultuur. Van het leiden van producties voor grootwinkelbedrijven, social compliance tot aan het complete import- en exportproces.

Ik heb gewerkt met een breed scala van klanten en leveranciers wereldwijd waardoor ik een breed netwerk van contacten in China heb opgebouwd. Mijn eerste bezoek aan China was al toen ik 16 jaar oud was en sindsdien ben ik er ieder jaar minimaal één keer om mijn contacten te onderhouden. Tevens heb ik personeel in Shanghai, Wenzhou en Shenzhen waardoor ik nog dichter op de markt zit en er sneller geschakeld kan worden in verband met het tijdsverschil.

Al snel werd duidelijk dat mijn passie aan de logistieke klant lag. Met de opkomst van E-commerce de afgelopen jaren viel het mij op dat alternatieve partijen die zich hierin specialiseren vaak tekortschieten op het gebied van klantenservice, dan wel zeer hoge tarieven hanteren. Al snel werd Import4You geboren met als uitgangspunt een betrouwbaar, bereikbaar en voordelige service aan te bieden aan deze sector.


Medeoprichter van Import4You
Daniël

Ik ben Daniël, woonachtig in Leiden, Nederland en ben de oprichter van Profidy en medeoprichter van Import4You.

Sinds 2017 ben ik actief in de E-commerce wereld. Destijds ben ik begonnen met een eigen webshop en met het verkopen van producten op bol.com. In de jaren dat ik hiermee actief bezig ben geweest, kwam ik erachter dat er veel moeilijke processen bij kwamen kijken, van het onderzoeksproces in China, tot aan het verzenden van jouw producten naar Nederland.

Vaak waren hiervoor wel services te vinden die je konden helpen bij deze processen, maar ik had wel vaak het gevoel dat het nog beter kon. Zo is mijn enorme passie ontstaan om services op te zetten die het het leven van een E-commerce ondernemer wat makkelijker maken en echt voor kwaliteit staan.

Al snel werd Import4You geboren met als uitgangspunt een betrouwbaar, bereikbaar en voordelige service aan te bieden aan deze sector.